hemma

Nu är jag hemma från egypten igen. Vi har verkligen haft en härlig resa. Mycket vila, sol och bad. En vecka känns precis lagom för en solsemester. Längtade till och med lite hem de sista dagarna. När jag kom hem hade min underbara pojkvän förberett massa fina saker. Bland annat hade han köpt blommor, smoothie från från det nya fiket redfellas juicebar i malmö som jag pratat om i typ en månad och köpt en superfin gammerosa halsduk till mig. skönt att vara hemmaigen, trots det trista vädret. snart kommer lite fina bilder från resan upp.


Bild från sommaren 09.

Sitter hemma hos mamma o pappa o tittar på idol. Vi har nyss ätit lite god kvällsmat i form av gravad lax, sill, rostebröd, räkor ch massa annat gott.


Egypten!

Nu är jag packad och klar inför resan. Sitter i soffan och myser med älsklingen. Vi tittar på Ratatouille. Supergullig film! Imorgon klockan halv sju blir jag hämtad av mormor. Då bär det av till Sturup flygplats och Egypten. Tror inte att det finns till gång till dator där, men när jag kommer hem har jag massa fina bilder från resan att visa er. Ha en superbra vecka!


God Morgon!

Nu bär det snart av till jobbet igen. Börjar klockan åtta. Sista dagen innan Egypten. Gud vad skönt det ska bli. Har packat det mesta igår kväll. Tänkte att jag inte skulle ta med mig för mycket grejer för en gångs skull, men väskan verkar bli precis lika full denna gången som den brukar:D Hoppas på fint väder med mycket sol och bad trots att det inte är riktigt säsong.


Mitt friskiskort gick ut i fredags, men jag tänkte försöka vänta ett bra tag med att köpa ett nytt. Tänkte att det kan vara skönt att vila från träningen ett tag. Jag har ju trots allt tränat konstant sen jag var typ fem. Kanske kan försöka promenera till jobbet på morgonen istället. Hinner dock inte idag. Bilden är från Pildammarna när jag var på bäg till jobbet i lördags.
Ha en superbra dag!


matmatmat

nu har vi precis lagat en mumsig gryta med renskav, haricot vertes, lök, kantareller, lingon och massa mer. Det blir lunchlådan till imorgon. Nu ska vi mysa framför tv:n.
Puss hej leverpastej!


H&M

Denna fina blusen köpte jag för 249 kronor på H&M idag. Passar perfekt till middagarna i Egypten tänkte jag. Snart åker vi. Bara en dag kvar nu.


Det går verkligen inte att komma ut från hm utan att ha handlat något.. typiskt!:D


Hallå

Hej Hej!
Oj jag har haft fullt upp hela helgen. Jobbat och haft mig. Nu är jag i alla fall här igen. Har haft en superbra helg trots jobbet. Igår gick jag och Andreé en runda i stan. Vi hittade ett jättemysigt litet ställe vid Lilla Torg. Vi köote bland annat en jättefin väggalmanacka, lite glöggmuggar och lite andra småsaker. När vi kom hem gjorde vi kycklingsallad och sen smulpaj med äpplen. MUMMA! Efter det bar det av till en riktigt seg kväll på jobbet. Men jag kom till slut hem trots allt.


!

Dags för jobb igen. Cykeln är dock hemma i Kulladal så jag får promenera till jobbet idag. Rätt skönt ändå. Tar väl ca 30 minuter och det ser faktiskt inte ur att regna idag:). Slutar redan klockan två idag så det blir en kort dag. Efter detta hinner jag förhoppningsvis träffa Malin en stund innan det bär av hem till Kulladal för middag med mamma, pappa, lillasyster, storasyster nummer 1 och pojkvänner. Kul!
Ha en bra dag!!


Morning!

God Morgon! Sitter här framför tv:n och äter lite frukost. Äntligen fredag! Tyvärr jobbar jag hela helgen, men det gör inget. Man utnyttjar kvällarna mycket mer på helgerna trots att man jobbar. Ikväll ska vi på nån trollkarsshow med familjen. Vet inte exakt vad det är för något, men mysigt blir det. Min storasyster kommer också dit, kul! Nu ska jag snart cykla till jobbet. 8-17 idag igen, sen blir det träning på Friskis och Svettis klockan halv sex.
Ha en bra dag!



Tänkte förresten försöka hinna träffa denna söta tösen i helgen. Hade varit kul!
Hej då!


tullipaner:D

titta vilka fina tullpaner jag köpte på möllevångstorget igår.


Hemköp!

Nu har vi precis varit nere på Hemköp och handlat mat. Innan jag flyttade hit sa jag att jag aldrig skulle handla på Hemköp för där är så dyrt. Nu handlar jag där typ varannnan gång. Speciellt småhandlar. Men äsch! Det funkar.



Mums jag hittade något gott där i botten.


Hemma

Så.. nu är jag äntligen hemma efter en lååång dag. Upptäckte dock när jag kom till jobbet att jag faktiskt slutade halv fem istället för fem idag. JIPPIE!!




.

Idag hade jag på mig en randig superskön tröja från Boomerang. Favorittröjan i somras! Samt ett par svarta jeansleggings från Vero Moda. Vi måste ju alltid ha svarta byxor på jobbet. Vi har fått "uniformer" där, men jag kör på mina egna svrta byxor. Tröjorna måste vi dock ha, trots att de inte är så där supersnygga. Nä, nu ska jag hämta tvätten.
PUSS


kväll

fy vad trött jag är.. idag igen:D simon och andreé sitter och kollar på tv, skrattar och har sig. simon bor i karlstad med sin flickvän annars, men är nere i malmö nu för att hälsa på familjen och så. vi saknar honom här nere i malmö.. usch, jag har bara degat hela kvällen. druckit lite glögg, suttit vid datorn och kkollat i lite gamla tidningar. förresten hittade vi ett jättesnyggt tidningsställ idag på bolagret. kan användas som vinställ med. hade passat super här i lägenheten. ska ta lite bilder på lägenheten så småningom.

nu ska jag i alla fall snart sova, sen blir det jobb 8-17 imorgon. sov gott!!


Bild från sommaren 09.


Food

Nu har jag nyss gjort fin fina och väldigt goda kycklingsallader här hemma. Skönt med en pojkvän som inte vägrar sallader. I dem hade jag
sallad
gurka
coctailtomater
paprika
purjolök
avokado
och kyckling som jag stekte i olivolja, soja, balsamvinäger och peppar.



Mums fillibabba!!



Och så blev det lite julmust light till det förstås. Riktigt juligt! Jag fick en sån härlig julkänsla i magen i morse. Så fort jag hade vaknat gick jag upp och tände levande ljus i hela vardagsrummet, tog med mig täcket och satt där alldeles ensam framför tv:n och nyhetsmorgon. Så himla mysigt!


Nova Lund

Nu har vi kommit hem från Nova. Det blev en lång runda. Vi åkte vid halv elva och kom hem vid tre. Särsklit mycket shopping blev det dock inte. Andreé hittade en tröja och en väska som han la undan i några timmar, men i bilen på vägen hem kom vi på att vi helt glömt bort det. :D Typiskt mig! Mysigt var det i alla fall att få lite tid med Andreé så är mitt i veckan. Jag jobbar ju hela nästa helg igen. tråkigt!!

Tyvärr fanns inga av de grejer jag hade tittat ut på TOP SHOPs hemsida i affären. jag får väl beställa hem dem istället.

handlade denna bh:n fast i en vanlig modell, samt dessa trosor på HM.

Handlade denna bh:n, fast i vanlig modell, samt dessa trosor på HM.





Provade denna fina tröja på TOP SHOP. Den var dock lite för kort framtill. Synd! Den fick stanna kvar i affären.



Andreé smygfotade mina fötter.


god morgon!!

god morgon!! nu åker vi till nova. hörs i eftermiddag. hittade ett par gamla levisjeans som jag knappt använt i garderoben. lite konstig bild kanske:D hej så länge!


..

nu tänkte jag snart krypa ner i sängen! börjar bli lite sömnig. imorgon åker vi till nova lund för lite shopping. hoppas att jag hittar något fint. sov gott!!


Våfflor!

Gud vad dagarna går snabbt. Nu är det kväll igen. Vi har nyss ätit våfflor. Mums! Jag har inget våffeljärn så jag lånade mammas för några dagar sen. Tänkte att hons inte skulle behöva det på ett tag. Det är väl ändå inte riktigt våffeltider än. Eller? Jag gjorde i alla fall hemmagjord smet. Man kan ju köpa färdigt pulver också. Dessa blev i alla fall jättebra.

Ingredienser (blev 4 stycken):
1 ägg
1tsk bakpulver
lite salt
2dl mjöl
2,5 dl mjölk
50g smält smör

Så här fina blev de.

 


...

sitter och dricker lite te under fikarasten. på tisdagar har vi alltid så himla mycket varor. kul tycker jag!! idag har jag stått vid roboten hela morgonen. tänkte försöka hinna bort till triangeln på rasten. kanske en runda in på hm.
ha det bra!!


morgon igen!!

god morgon!
nu cyklar jag till jobbet. vaknade tidigt idag. ´blev väckt vid tjugo över sex. började dagen med en mumsig tallrik gröt och kaffe! ikväll ska jag förhoppningsvis träffa mamma och lillsyster en stund. annars blir det bara mys trpr jag. hoppas att det är något bra på tv.
ha det super!

 


god natt!

Tänkte faktiskt säga godnatt redan nu. Är så himla trött så ska nog krypa ner i sängen snart. Imorgon blir det jobb 8-17. BLÄ!! Men men.. det är faktiskt rätt okej ändå. Ska börja plugga till tandläkare i köpenhamn nästa höst, ska bli så kul. Så det blir bara jobb på apoteket i några månader till.
Sov gott!

Bild från nyår 07/08 som firades i sälen.


TOP SHOP



På onsdag är både jag och Andreé lediga så då tänkte vi faktiskt åka till Nova Lund. Jag har nästan aldrig shoppat i Lund då malmö har ganska mycket mer affärer än Lund. Men på Nova finns faktiskt Top Shop. Malmö har faktiskt ingen Top Shop, tro det eller ej. Det hade varit en hit för det köpcentra i Malmö som hade öppnat ett Top Shop. Här är i alla fall några fina underkläder och sovplagg jag hittade på deras hemsida.

Nä nu ska jag faktiskt ut och gå en runda. Fastnade ju här vid datorn med min mumsiga julmust. Julkänsla!!


hej hej

Nu har vi precis käkat lite korv stroganoff! Jag är ledig idag så har hunnit med en del, bland annat ett medelpass på friskis. Pappa har precis varit här i någa timmar och hjälpt mig med massa grejer. Vi har satt upp gardinstänger, en lampa, spacklat lite här och var och fixat persiennerna. Tråkiga grejer, men sånt som måste göras. Så här fina blev i alla fall mina gardiner.



Bild från sommaren 09.

Nu ska jag ge mig ut på en promenad i regnet tror jag. Känner för lite frisk luft. Hörs senare.
PUSS


...

Hallå hallå!!
Fy vilket trist väder det är i Malmö idag. Riktigt höstväder, regn och rusk. Men nu är det bara nio dagar kvar till Egypten. SOL och VÄRME!!


Fars Dag!

Idag är det fars dag, men jag har ju jobbat hela dagen så det har inte blivit så mycket tid för att fira det. Dock är jag hemma nu och gjorde en jättefin godiskaktus till pappa.


Snorunge!

Nu är jag hemma efter en lång jobbdag. gud vad mycket folk det var idag.. och igår också för den delen. Igår fick jag två clementiner och ett  enormt grönt äpple av en jättesöt och snäll gammal gubbe. Jag satt och snörvlade i kassan. Han tyckte väl att jag såg ut att behöva lite extra vitaminer. Gulligt!

Nu är jag hemma i Kulladal. mamma ska hjälpa mig att sy gardiner till vårt vardagsrum. Köpte tyget i somras, så
det är på tiden att vi syr dem nu.

Mitt gardintyg!

Nu ska jag snart ta ett långt varmt bad och göra mig lite te.

Sommaren 2009


...



Hej hej!!
nu är jag hemma igen. har hunnit med en liten runda med mamma i stan. hittade en superfin kjol på Sisters, men det får vänta lite. Sen handlade vi ciabatta på di penco. har ni ätit dom? nog den godaste ciabattan jag smakat. mamma brukar köpa med sig pesto o sånt där ifrån. sen åkte vi i alla fall hem till kulladal och gjorde oss vars en cappucino i mamma o pappas nya kaffemaskin. smakar precis som på café. efter detta cyklade jag iväg och tränade danspasset på friskis. riktigt kul var det, trots att jag blev lite anfådd på grund av min förkylning. men, men nu blir det vila från träningen minst hela helgen.



Nu måste jag hoppa in i duschen. har precis varit nere på gatan och beställt kycklingsallad till mig och pizzor till andreé och petter som kommer hit snart så jag måste hämta maten vid sju. sen ikväll blir det förhoppningsvis lite förfest här och kanske utgång. vi får se!! hörs senare!
pussar


hallåhallå

godmorgon! ännu en ny dag. sitter här ch dricker lite te, maos lilla rökta heter det. mums! ska strax göra mig i ordning för att fixa lite grejer. kanske blir en runda till ikea idag igen. Vi letar efter en lång list skulle man kunna säga, som vi ska sätta upp på väggen och ha ljus på. vi hittade en igår, men där fick inte våra iittala-ljusstakar plats. typiskt!

förkyld har jag blivit också. inte så konstigt när man har sjuka kunder runt omkring sig hela dagarna. fast man blir faktiskt immun efter ett tag.

ha det så bra så hörs vi senare! puss o kram






...



Nu har vi varit ute och promenerat och handlat med oss lite cola hem. Gick en runda förbi mormor för att hjälpa henne med några småsaker. Nu ska jag krypa ner i soffan och mysa med min älskade pojkvän. Sov gott!!


Mat

Gud vad hungrig jag var. Har precis lagat, ätit chili con carne. Mums! Har bara ätit chili con carne ett fåtal gånger under mitt liv, men gud vad gott det är. Nu är vi mätta och belåtna och redo för kvällen.

Är ledig imorgon, men har en del att hinna med. Tänkte i alla fall försöka hinna gå på danspasset på Friskis eftersom jag inte hann med någon träning idag. Nu är i alla fall väska packad sen imorse.

Nu ska vi ut och gå en liten kvällspromenix. Hörs senare.
PUSS




Hemma

Nu är jag äntligen hemma igen. Jobbet gick bra idag också. Slutade klockan ett och mötte därefter upp Björn i stan för lite shopping och en fika på Waynes. Handlade denna fina och väldigt STORA halsduk som man även kan använda som sjal. Köpte den på HM för 149 kronor. HM är bäst!


Jobba



Nu cyklar jag till jobbet. Fy tusan vad det är trist att gå upp när det är så här mörkt ute. Börjar dagen med lite risgrynsgröt.. mums, riktigt julkänsla. Funderar på att köpa glögg snart också.




Sov gott!



Nu ska jag krypa ner i min sköna säng och sova. Börjar jobba redan klockan åtta imorgon... blä!! Dock slutar jag redan klockan ett så jag tänkte försöka hinna med en fika med en kompis samt ett träningspass. Dröm söta drömmar!!


Wednesday

Nu är jag äntligen hemma eftre en lång dag. Först jobb 9-17, där efter en liten shoppingrunda samt fika med Mariann. Idag var det hon som stod för shoppandet. Det är så himla tråkigt när man är sugen på att shoppa men inte hittar något. Det känns väldigt bortkastat att shoppa bara för att man ska. Sen när man väl försöker låta bli att shoppa hittar man alltid en massa fina saker. Det var i alla fall supermysigt att äntligen få träffa Majsan. Kanske blir det utgång tillsammans på fredag. Vi får se. 

 
Mariann för ett tag sen


jobbet

sitter på jobbet nu. har fått en väldans huvudvärk, usch och fy. hoppas att det går över snart. har köpt en cola så att jag piggnar till lite. uppdaterar ikväll efter fikan med mariann. puss


Godmorgon!!

Dags för jobb! Efter jobbet bär det av in till stan för att träffa Mariann. Det ska verkligen bli supermysigt. Det var rätt längesen vi sågs nu. Tyvärr blir det inte så ofta när man flyttar hemifrån och börjar plugga.
 Ha en bra dag!


Pumpapaj



Andreé envisades om att vi skulle köpa en pumpa till Halloween, så det gjorde vi. Vi testade att göra en pumpapaj av den. trots att pumpa inte är någon höjdare blev pajen faktikst ganska så god, kanske på grund av alla julkryddor vi hade i den. Dette är nog trots allt inget jag kommer göra om. Föredrar kladdkaka och andra kakor. Ska upp och jobba klockan åtta imorgon så det är nog snart dags för sängen. Sov gott!


Ikea

Det blev en lite halvstressig runda på Ikea. Det blev inte så mycket inhandlat heller, bara tråkiga saker som en gardinstång, en röd julstjärna som var riktigt fin och en sån där papperssorterare i flera plan. Visste ni att det nya Ikea i malmö är världens näst största. Det känns som att det aldrig ska ta slut när man går där. Man bara går och går. Fräscht och fint är där i alla fall. Mysigt med lite tid med mamma och pappa också, trots att det bara blev en kortis idag. På söndag är det förresten fars dag. Glöm inte bort detta!



Det blev ingen solning idag heller. Har inte haft tid till det. Får se om jag hinner senare i veckan. Nu ska jag mysa i soffan med lite te. Ha det super!!


Mediamarkt



Jag och Andreé tog en tur till kyrkogården där hans farföräldrar är begravna.
Vi tände några ljus för dem.



Efter det åkte vi vidare till Mediamarkt för att titta på ett högtalarsystem till Andreé. Jag vill egentligen inte att vi ska ha ett högtalarsystem och tycker det är onödiga pengar, men detta fina vita var så himla snyggt så det kunde jag ju acceptera. Tyvärr blev det nog ett annat i alla fall, men jag tror att jag överlever.

Nu har vi precis ätit pasta med kantarellsås. Strax bär det av till IKEA Svågertorp..


Värme och sol



Jag hittade en härlig bild från i somras. Jag ligger i båten i väntan på att åka ut till en ö för att sola och bada med familjen. Sen man ställde om klockan förra helgen har det varit så otroligt mörkt, grått och trist ute. Jag längtar till solen och värmen igen. Men om drygt två veckor bär det av till Egypten med mamma och mormor. Ska bli så härligt. Denna gången åker vi till Sharm el Sheik där vi inte varit tidigare. Jag gillar verkligen Egypten, har varit där tre gånger tidigare. Standarden känns generellt väldigt hög i hotellområdena. Dock finns det nästan ingen shopping och det är ju verkligen inte ett partyställe. Egentligen är det kanske lite sent att åka så sent i november, men det var den enda tiden som passade oss alla. Tror att det är ca. 27 grader i slutet av november, så det räcker ju gott och väl.

Nu ska jag ta bussen och träffa Malin en liten stund. Hon fyllde år i går så vi ska fira det tillsammans med en liten brunch någon dag.


Godmorgon!!

Idag är jag uppe tidigt. Har precis varit nere och lagt i tvätten. Första omgången är klar om tio minuter. Jag köpte en sån där termosmugg inför högskoleprovet. Köpte min från Clas Ohlson för 69 kronor tror jag. Den används flitigt, tog med mig lite te ner i tvättstugan. Ska göra lite havregrynsgröt till frukost nu. hade nästan kunnat leva på bara havregrynsgröt.. nästan.


...


Har precis tittat på Tinas Cook Along. Mysigt program tycker jag. Hon strålar verkligen den där Tina, ser alltid så fräsch och glad ut.

Börjar bli lite sömnig trots att jag sov till halv tio imorse, vilket är väldigt ovanligt för min del. Jag är nämligen en riktigt morgonmänniska. Funderar på om jag ska gå och sola imorgon bitti. Ska ändå upp och tvätta vid åtta så kan lika bra passa på medan jag väntar på tvätten.

Sov gott och dröm söta drömmar!


...

Kom precis hem från en lång runda på mobilia. Det blev bara en brandvarnare och en liten fika på Espresso House. Konstigt nog fanns det ingen brandvarnare här i lägenheten när vi flyttade in.     Nu blir det kaffe och Läkerol. Är beroende av Läkerol!

Kom precis hem från en lång runda på Mobilia. Det blev bara en brandvarnare och en liten fika på Espresso House. Konstigt nog fanns det ingen brandvarnare när vi flyttade in i lägenheten. Nu blir det kaffe och Läkerol! Är beroende av läkerol.. Mums!


Blommor

Häromdagen kom Andreé hem med dessa fina blommor. Det ser så himla fint ut med snittblommor på bordet tycker jag.

Häromdagen kom Andreé hem med dessa fina blommor. Tycker det ser så fint ut med snittblommor på bordet.


Träning

Nu cyklar jag till Friskis och Svettis för ett medelpass. Hörs senare!

Hann med ett medelpass på Friskis och Svettis idag. Det ösregnade hela vägen dit så var alldeles genomblöt när jag kom fram.


Premiär!!

Idag bestämde jag mig för att starta en blogg. Wohoo!! Får se hur det går för mig. Är inte så bra på det här med datorer.. Ha det bra!

RSS 2.0