långhelg!

det är nästan helt ofattbart, men jag är faktiskt ledig fredag, lördag och söndag. det ska bli så skönt! dagen började med en runda på ikea med mormor. jag skulle handla en stor växt, men vi kom fram till att den inte gick i mormors lilla bil så mamma ska hjälpa mig i helgen istället. efter det har jag varit och handlat en massa mat med mamma och sen bara degat med mamma där hemma. nu ska vi äta lite och sen hem till kulladal och mysa igen.

ha en bra helg!!

Dagen

Gick en runda i stan i lördags. Shoppade bland annat denna fina tröjan från Zara, lite småsaker på Åhlens, samt en stor godispåse från Gottelisa vid Gustaf Adolfs Torg.

Detta fick i alla fall bli dagen klädsel både igår och idag.





Tröja från Zara, byxor från modekungen och skor från Jerns(Parisienne).


Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag har firats framförallt med pojkvännen, men även med familjen nu under kvällen. Jag vaknade tidigt i morse(som vanligt) så sprang ner till Hemköp för att köpa lite bullar. Därefter fixade jag en supermysig frukost med bullar, gröt, te m.m.

Efter frukosten bar det av till Friskis för ett superroligt medelpass med en lite halvgalen gympainstruktör. Tänk så mycket lättare det är att träna med bra musik. Efter träningen åkte jag och fikade med min lillasyster för att sedan åka hem och fixa lite god middag till mig och Andreé. Det blev kyckling med klyftpotatis, sås, sallad och lite vin där till. MUMS!

Nu ska jag dricka upp min Cola o sen hoppa i säng.

Sov gott!





Party

Förra helgen var vi på avskedsmiddag för en kompis som ska flytta till stockholm. Efter detta bar det av till min kompis Mia där det bjöds på lite förfest samt avsked för Sophie som ska åka till Cuba i några månader. Efter förfesten drog vi vidare till KB där vi dansade hela natten. Klockan halv fem låg jag efter en underbar kväll i min säng och sov. Längtar redan till nästa gång!



Haha, kul bild! Jag hade på mig ett par nya byxor från hm och en festlig svart blus som också är från hm.


LOKA

Ohh, ni måste bara testa den nya LOKA krusbär-päron. Den smakar som piggelin. Hur god som helst! Jag brukar inte dricka så mycket Loka, men nu är jag som besatt.


Bikramyoga!

Igår var jag, mamma och min lillasyster och testade något som kallas för bikramyoga. Detta innebär att man utövar yoga i ett rum där det är ca. 40 grader varmt. 90 minuter höll passet på, vilket var en aning för länge för en nybörjare. Värmen gjorde att man svettades som en galning, hade svårt att andas, mådde illa.. ja det var nästan en nära döden upplevelse. Efter passet som kändes som en evighet var jag helt slut. Nu i efterhand känns det faktiskt skönt och som att det verkligen gjorde nytta för kroppen. Jag kanske till och med testar ytterligare en gång!


RSS 2.0