Strax

Nu är jag packad o klar. Väntar på att bli hämtad av Sofie som jag ska ha sällskap upp till sälen med. Har fixat pastasallad massa dricka, kaffe och lite godis att ha med på resan. Inte förrän klockan 11 ikväll är vi framme. Tänkte ta med mig datorn och kolla på film på tåget. Vet inte om det finns tillgång till internet. Annars hörs vi på söndag när jag kommer hem igen.
Ha en riktigt bra nyårsafton!!
GOTT NYTT ÅR!


Jobb

Nu börjar jag strax jobba:( blä!! Slutar klockan tio. Då bär det av hem för att packa inför sälenresan imorgon. Ska bli sååå mysigt. Pratade med mamma idag som sa att det var 20 minusgrader. Kallt! De skulle ut och köra scooter precis när jag ringde. KUL!
Ha det bra ikväll!
PUSS


CanonEOS1000D

Har precis varit på Mediamarkt och köpt en sån här fin kamera. Jag är verkligen dålig på att ta foto, men tänkte att det kunde vara kul att lära sig. Hoppas att denna kameran är bra. Jag är alltid så jäkla "ekonomisk" (min pappa är smålänning:)) annars så detta tog emot rejält. DYRT!!! Men men, jag tror inte att jag kommer att ångra mig.



Så här fin är den!!


god morgon!!

Har precis druckit kaffe och ska strax göra mig i ordning. Strax bär det av för en snabbis(tyvärr) till Köpenhamn och Nilsons. Andreé ville bara följa med mig om vi tog en snabbis dit. Hoppas att jag hittar mina skor. Här är i alla fall en bild på min fina jacka och vantar, som var en av alla de fina saker jag fick i julklapp. Jackan är från Zara och vantarna från Åhlens och är helt otroligt varma och mysiga.
Ha en bra dag!


Sälen

På onsdag drar jag till Sälen och Lindvallen för att fira nyår med familjen. Ska bli så mysigt. Det ska dock bli typ 26 minusgrader så jag kommer typ frysa ihjäl:S Ska i alla fall åka till Köpenhamn imorgon för att handla curlingkängor då de var slut i min storlek i HELA Sverige. Sjukt! Jag lär ju behöva dem i den kylan.


Buzz

Efter en lång men rätt okej dag på jobbet är jag äntligen hemma. Har hunnit med en lång promenad bort till mobilia för att köpa ett par mörkgråa leggings sam en tur med andreé till ica maxi för att handla mat. andreé handlade även ett tv-spel som heter buzz. vi har precis invigit det och gud vad kuil det var. det är typ som vem vill bli miljonär, men en mycket tramsigare och lättsammare variant. kul! nu ska vi titta på alvin och gänget. mysigt film!
ha det bra!!


JUL i Kulladal

Här är lite bilder från vårt fina julfirande.





kaos

hallå! sitter hemma hos mamma o pappa o dricker kaffe. usch vad det tog emot att gå upp redan klockan sju i morse. vi hade i alla fall väldigt kul igår. kom hem vid tretiden.

idag har jag först jobbat lite, sen gick jag och andreé en runda i stan. jag fick ett par curlingkängor av honom i julklapp, men behövde en annan storlek. problemet är bara att alla sådana skor är slut i typ hela sverige och det verkade inte som att de skulle få in fler. vad ska jag nu göra:(

i alla fall såvar det typ kao i stan. alla var som galna och knuffade på varandra. det blev en fika och en bakad potatis för andreé på Grafitti. sen bar det av hemåt.

nu ska jag nog lägga mg en stund i soffan och dega. Det är jag värd:D
PUSS!


slagt

sitter hemma o förfetsar lite med kalle, johan, andreé, min lillasyster o några kompisar till henne. tror att vi drar vidare till slagthuset sen. imorgon blir det jobb från klockan åtta.
ha en bra kväll! bilder på mina julklappar o annat kommer imorgon.


Juldagsmorgon

Godmorgon alla små tomtar! Sitter hemma hos andreés familj och har precis käkat lite frukost. det känns dock i magen att man åt mycket kött o god julmat igår. snart ska jag börja göra mig i ordning för den kommande dagen. vi har som tradition att tillsammans med våra familjevänner varje juldag åka ut till skogen, grilla korv och promenera. tyvärr regnar det, men det ska nog lösa sig ändå.

ikväll ska jag hem till mamma o pappa för lite minijulafton. vi öppnade nämligfen inte alla paket igår då vi var så många som firade tillsammans.

nu ska jag sätta mig framför tv:n o se om det går någon bra film.
hejdåååå!

JUL JUL JUUL

Wihooo! Idag är det julafton. Mamma och jag var uppe tidigt för att cykla bort till friskis och svettis där de har julaftonspass:D flitigt, men kul! Nu har jag precis käkat lite julagröt och sitter och småtittar på Babe som går på tv nu. Snart kommer alla mina fina storasystrar, pojkvänner och bebisar för att fira jul med oss. Ska bli så mysigt! Andreé kommeräven hit en litenkortis såhan kan få sina klappar av mig. Han fyllde år i söndagsså det blir dubbelt upp med paket för honom.
Ha en supergod jul och ät inte förmånga köttbullar:D


Bild från Andsreés kalas som vi hade i söndags. Jag hade bakat Leilas mjuka pepparkaka med lingongrädde:D


Pyjamas

Denna fina superHanniga pyjamas fyndade jag för helt fantastiska priset 49,50 kronor på Kappahl idag. Jag är helnöjd och tänker tveklöst sova in den i natt:D


Paketooor

Nu sitter jag och mamma och slår in en massa paketer. Varje år på kvällen den 23:e kommer mamma på att hon har hur många paket som helst att slå in. Men jag tycker det är så himla mysigt att slå in paket så jag tackar inte nej. Dessutom brukar hon alltid ha några inslagna paket som hon glömt bort att sätta etiketter på. Det slutar alltid med att hon får chansa vem paketen är till:D Typiskt mamma! Nu är i alla fall alla julklappar inslagna och redo för att lackas.

mamma, pappa o jag har även mumsat på lite sill, julskinka, lax o massa annat gott ikväll. Lite provsmakning på julbordet helt enkelt.


Julstök!


Julskinka

Så!! Hemma igen. Har hunnit med en del idag. Efter jobbet promenerade jag hem i till mamma o pappa i snöovädret. Jag älskar verkligen snö, men idag var det bara blaskigt och jobbigt. Hemma fikade jag först lite med mamma o sen bar det av till Mobilia för lite shopping och handlande på systemet med Cina. När jag kom hem halvtittade jag lite på Anna Ankas jul och åt mackor med julskinka:D muuuums! mamma fick säga till oss att sluta äta så att den verkligen varar till julafton. Nu sitter vi här hemma och slår in våra sista julklappar. Andreé ser väldigt koncentrerad ut. En fin rosett blir det i alla fall.

Sov Gott!




2 veckor

Oj! jag såg precis att det var typ två veckor sen jag skrev något här på bloggen. Men nu är jag igång igen. Kameran är lagad och redo att användas. Här hemma i Malmö är det mer snö än på flera år. Jag ÄLSKAR snön. Så himla, himla mysigt. Imorgon ska jag hem till kulladal och familjen. Ska försöka övertala min lillasyster att åka lite pulka tror jag.

Nu ska jag och Andreé(eller bara jag, andreé sover) titta på Anna Ankas jul:D



Härlig bild från Egypten. Värme eller snö, lika härligt båda två.


Morning!!

God morgon!! Sitter och äter frukost framför gårdagens avsnitt av julkalendern. Tycker att den är sådär detta året. Gillade förförra ¨rets julkalender. Den var riktigt mysig. Snart bär det av till jobbet. Börjar klockan nio idag. Efter jobb bär det av till en julkonsert i kyrkan där min syster och hennes man ska sjunga. Kul!! Sen efter det blir det 50-årsfest i Flyinge. Alltid kul att se alla föräldrarna dansa och bjuda på sig själva. '
Ha det bra!!


Hem

Nu drar jag hem till Kulldal för att låna bilen. Tänkte passa på att fixa lite ärenden så här på förmiddagen.


Resan

Gud vad jag längtar tillbaka till värmen. Vi har haft en underbar resa med väldigt mycket vila, sol och bad. För det mesta besökte vi med olika stränder, solade och badade. Det gällde att man var på stranden ganska tidigt efetrsom solen går ner så himla tidigt så här års.


Det finns ju inte så himla mycket shopping i Egypten, men jag köpte i alla fall denna fina blusen i egyptisk bomull och en herrklocka som jag lyckades pruta ner riktigt bra. Har aldrig prutat tidigare.


Balkongbilder!



Det blev mycket sol och bad. Bland annat en snorklingsutflykt med mamma till Ras Mohammad. Vi hade en helt underbar dag.

Nä nu ska jag äta frukost. Får lägga upp fler bilder från resan senare.
Ha det bra!


Julkalender

Idag är det den 1:a december och jag har gått upp tidigt trots att jag är ledig. Idag startar nämligen årets julkalender. Gud vad mysigt! Hoppas verkligen att den är bra, eller åtminstone okej. Brukar alltid titta på julkalendern. det hör liksom till. Chokladkalendern är också ett måste. Nä, nu ska jag nog smyga ut i köket för att öppna den första luckan:D


Denna fina ljustaken köpte jag i veckan.


RSS 2.0